RAAKACADEMIE

Wij van de RAAKacademie zijn toegewijd aan jouw persoonlijke en professionel ontwikkelingt.

Tweedaagse training in gesprek met kinderen

Tweedaagse training in gesprek met kinderen

€395 incl lunch
Trainer, Docent of Workshopleider
Beoordelingen:

Over deze cursus

IN GESPREK MET KINDEREN
Luistervaardigheid en aandachtsvaardigheden zijn van vitaal belang in de ontwikkeling van een kind omdat zij het kind in staat stellen om naar behoren te functioneren in de samenleving. Daarnaast is van vitaal belang dat het kind zich veilig genoeg voelt bij jou om te praten en zich te uiten. En dat is geen vanzelfsprekendheid. Bij het ontwikkelen van deze vaardigheden is het belangrijk dat volwassenen een actieve luisteraar zijn, wat betekent dat je goed afstemt op het kind en aansluit bij wat hij of zij op dat moment wel of juist niet laat zien. Communiceren gaat in eerste instantie om een relatie op te bouwen met het kind. Het hoe en wat leer je in deze tweedaagse training.

DEELNEMERS

Psycholoog – Orthopedagoog – SPV’er – Maatschappelijk werker – Coach – Jeugdhulpverlener of mensen die in het sociaal domein werken.

RESULTAAT

Je bent in staat om volledig af te stemmen bij wat het kind wel en niet zegt. Je verstaat de kunst om het zó klein te maken in gesprek, dat het kind zich veilig voelt en vertrouwen genoeg heeft om zich te openen aan jou. Je bent vaardig om te gaan met kinderen die ‘ ik weet het niet’ houding hebben.

OVERIGE

Deze training is bedoeld voor hen die zo nu en dan, of vaker, in gesprek zijn met kinderen en zich afvragen hoe zij meer een écht dialoog kunnen voeren met het kind. En als het dan niet mogelijk is, wat ze dan kunnen doen om toch op een andere manier in gesprek te zijn.

PRAKTISCH

Trainer: Barbara Veldt

Data: vrijdag 7 Februari en 14 Februari 2020

Tijd: 9.00 – 17.00 uur

Plaats: Weesp

Min. 8 deelnemers – Max. 14

Zodra je een bevestiging hebt van je betaling, is je aanmelding compleet. Je krijgt dan een week voorafgaande aan de workshop alle informatie die je nog nodig hebt.

Beoordelingen

Jouw beoordeling over onze trainingen en cursussen zijn belangrijk voor ons. Het houdt ons scherp op onze kernwaarden ten aanzien van kwaliteit, toepasbaarheid en afstemming op de praktijk. Het is onze toets ten aanzien van wie we zijn en waar we voor staan. Hierdoor bouwen wij vertrouwen op. En vertrouwen is voor ons het fundament waarop we koersen. Daarnaast geeft het ons informatie over wat jij belangrijk vindt. Deze feedback gebruiken we om aanpassingen te doen of om te weten dat als het goed is, we dat mogen koesteren.

0 Beoordeeld 0 van de 0 Recenties
5 sterren 0
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 sterren 0

User registration

You don't have permission to register

Reset Password