RAAKACADEMIE

Wij van de RAAKacademie zijn toegewijd aan jouw persoonlijke en professionel ontwikkelingt.

Tweedaagse training relatiecoaching

Tweedaagse training relatiecoaching

€395 incl. lunch
Trainer, Docent of Workshopleider
Beoordelingen:

Over deze cursus

Deze 2 daagse workshop leid je niet op tot relatiecoach maar geeft je wel meer inzicht én toepasbare handvatten om stellen te coachen in hun relatie. Het coachen van stellen vraagt namelijk écht wel specifieke vaardigheden.
De relationele dynamiek is net zo mooi als dat deze heftig kan zijn. En ook van de coach vraagt het, het adequaat kunnen begeleiden van veel emotie. Tijdens deze twee dagen staan we stil bij hechtingstijlen, relationele angsten en hoe deze gedrag en daarmee communicatie beïnvloeden. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij eigen blokkades en er wordt veel geoefend. Zowel met beeld- als met eigen materiaal. De basisprincipes van EFT, TA en ACT worden gebruikt tijdens de training.

DEELNEMERS

Psycholoog – Orthopedagoog – SPV’er – Maatschappelijk werker – Coach – Jeugdhulpverlener of mensen die in het sociaal domein werken.

RESULTAAT

Je bent in staat om binnen een context van veiligheid stellen te begeleiden en samen met hen inzichtelijk te krijgen welke patronen hen vasthoudt in negativiteit.

OVERIGE

Deze training is bedoeld voor hen die, vanuit het werken met individuen, zo nu en dan er voor kiezen ook de partner mee te laten komen in het begeleidingstraject.

PRAKTISCH

Trainer: Barbara Veldt

Data: Vrijdag 3 April – Zaterdag 4 April 2020

Tijd: 9.00 – 17.00 uur

Plaats: Weesp (gratis parkeren)

Min. 8 deelnemers – Max. 14

Zodra je een bevestiging hebt van je betaling, is je aanmelding compleet. Je krijgt dan een week voorafgaande aan de workshop alle informatie die je nog nodig hebt.

Beoordelingen

Jouw beoordeling over onze trainingen en cursussen zijn belangrijk voor ons. Het houdt ons scherp op onze kernwaarden ten aanzien van kwaliteit, toepasbaarheid en afstemming op de praktijk. Het is onze toets ten aanzien van wie we zijn en waar we voor staan. Hierdoor bouwen wij vertrouwen op. En vertrouwen is voor ons het fundament waarop we koersen. Daarnaast geeft het ons informatie over wat jij belangrijk vindt. Deze feedback gebruiken we om aanpassingen te doen of om te weten dat als het goed is, we dat mogen koesteren.

0 Beoordeeld 0 van de 0 Recenties
5 sterren 0
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 sterren 0

Leden

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, Lorem Quis Bibendum auci Elit consequat ipsutis SEM nibh id elit. DUIS sed Odio zitten amet nibh vulputate de vloek van a zit amet Mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam NEC Tellus een Odio tincidunt auctor een ornare Odio. Sed niet Mauris vitae erat consequat auctor EU in elit.

Totaal aantal studenten in cursus:

User registration

You don't have permission to register

Reset Password