RAAKACADEMIE

Wij van de RAAKacademie zijn toegewijd aan jouw persoonlijke en professionel ontwikkelingt.

Workshop werken met het genogram

Workshop werken met het genogram

€197 incl. lunch
Trainer, Docent of Workshopleider
Beoordelingen:

Over deze cursus

GENOGRAM WORKSHOP In een genogram breng je familiebanden in kaart. Het is een stamboom waarin je generaties, relaties en belangrijke familiegebeurtenissen zichtbaar maakt. Een genogram maken biedt professionals een opening voor gesprekken over iemands geschiedenis. Middels het genogram worden intergenerationele patronen zichtbaar en kunnen mensen in het hier en nu betekenis geven aan gedrag in de context van dergelijke patronen.  Het is een prachtig en effectief gereedschap voor iedereen die met jeugdigen, volwassenen, gezinnen of families werkt.Samen met een opvoeder, jeugdige of familielid een genogram maken helpt je om iemand geschiedenis te leren kennen. Voor de jeugdige of opvoeder biedt dit gelegenheid om zijn levensverhaal te vertellen en te ervaren dat professionals hier aandacht en belangstelling voor hebben.

DEELNEMERS

Psycholoog – Orthopedagoog – SPV’er – Maatschappelijk werker – Coach – Jeugdhulpverlener of mensen die in het sociaal domein werken.

RESULTAAT

Je bent in staat om met het genogram te werken, vanuit de 4 dimensies vragen te stellen en tevens het genogram te integreren in het proces.

OVERIGE

Deze workshop is bedoeld voor hen die het leuk vinden én zinvol om hun gereedschapskist te vullen met een instrument die zowel als fijn ervaren wordt door clienten als zinvol is als leidraad in de gesprekken die volgen.

PRAKTISCH

Trainer: Barbara Veldt

Datum: Vrijdag 20 Maart 2020 … op de dag van geluk!

Tijd: 9.00 – 17.00 uur

Plaats: Weesp (gratis parkeren)

Min. 10 deelnemers – Max. 14

Zodra je een bevestiging hebt van je betaling, is je aanmelding compleet. Je krijgt dan een week voorafgaande aan de workshop alle informatie die je nog nodig hebt.

Beoordelingen

Jouw beoordeling over onze trainingen en cursussen zijn belangrijk voor ons. Het houdt ons scherp op onze kernwaarden ten aanzien van kwaliteit, toepasbaarheid en afstemming op de praktijk. Het is onze toets ten aanzien van wie we zijn en waar we voor staan. Hierdoor bouwen wij vertrouwen op. En vertrouwen is voor ons het fundament waarop we koersen. Daarnaast geeft het ons informatie over wat jij belangrijk vindt. Deze feedback gebruiken we om aanpassingen te doen of om te weten dat als het goed is, we dat mogen koesteren.

0 Beoordeeld 0 van de 0 Recenties
5 sterren 0
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 sterren 0

User registration

You don't have permission to register

Reset Password