RAAKACADEMIE

Wij van de RAAKacademie zijn toegewijd aan jouw persoonlijke en professionel ontwikkelingt.

Workshop zelfkennis en het verslaan van je draken

Workshop zelfkennis en het verslaan van je draken

€197
Trainer, Docent of Workshopleider
Beoordelingen:

Over deze cursus

Hoe je je leven inricht is een belangrijke kwestie. De aloude vraag: “Wat wil je later worden?” schiet wat mij betreft tekort. Een betere benadering is om je te helpen nadenken over wie je bent; wat jouw kwaliteiten, talenten, voorkeuren en vaardigheden zijn. Dus niet starten bij het eindpunt (het antwoord op de vraag ‘wat wil je worden?’) maar bij het begin: wat zijn jouw individuele eigenschappen, aanleg en passie? Dit vergt zelfkennis en inzicht in je drijfveren.
Lijden is een onvermijdelijk deel van het leven. Je kan het lijden niet wegnemen, je kunt wel zorgen dat het ergens toe leidt. In het beste geval gebruik je de obstakels (de draken) op jouw pad als de treden van een trap, om telkens een stapje hoger te komen, en te groeien als mens. Je kunt proberen het lijden te zien als motivatie voor verandering, in plaats van het te vermijden of het draaglijker te maken door verdoving. Als je de confrontatie met de draak niet aangaat, mis je niet alleen een kans om te groeien; je raakt steeds verder verwijdert van wie je bent. Het leven gaat voorbij, dat is geen excuus om er niets van te maken, maar een reden om er alles van te maken.

DEELNEMERS

Iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling en zich afvraagt welke draken hij of zij te verslaan heeft.

RESULTAAT

Na deze dag heb je geen kant en klare antwoorden. Wel ben je in staat om jezelf de vragen te stellen die tot gewenste antwoorden leiden.

OVERIGE

Je gaat veel oefenen!

PRAKTISCH

Workshopleider: Alexander Kiene

Datum: 31 Mei 2019

Tijd: 9.00 – 17.00 uur

Plaats: Amsterdam

Min. 8 deelnemers – Max. 14

Zodra je een bevestiging hebt van je betaling, is je aanmelding compleet. Je krijgt dan een week voorafgaande aan de workshop alle informatie die je nog nodig hebt.

Beoordelingen

Jouw beoordeling over onze trainingen en cursussen zijn belangrijk voor ons. Het houdt ons scherp op onze kernwaarden ten aanzien van kwaliteit, toepasbaarheid en afstemming op de praktijk. Het is onze toets ten aanzien van wie we zijn en waar we voor staan. Hierdoor bouwen wij vertrouwen op. En vertrouwen is voor ons het fundament waarop we koersen. Daarnaast geeft het ons informatie over wat jij belangrijk vindt. Deze feedback gebruiken we om aanpassingen te doen of om te weten dat als het goed is, we dat mogen koesteren.

0 Beoordeeld 0 van de 0 Recenties
5 sterren 0
4 sterren 0
3 sterren 0
2 sterren 0
1 sterren 0

User registration

You don't have permission to register

Reset Password