RAAKACADEMIE

Wij van de RAAKacademie zijn toegewijd aan jouw persoonlijke en professionel ontwikkelingt.

Image Alt

Hortense Heerema

  /  Hortense Heerema

Hortense Heerema

Trainer

Hortense. Expert in Huiselijk geweld. Zelf vredelievend, oog voor aansluiten en afstemmen. Bezige bij. Enthousiaste teamplayer.

Hortense. Expert in Huiselijk geweld. Zelf vredelievend, oog voor aansluiten en afstemmen. Bezige bij. Enthousiaste teamplayer.

In 2001 besloot Hortense het roer om te gooien en te kiezen voor haar passie: de mens en zijn dieperliggende drijfveren.Vanuit het uitoefenen van haar vorige beroep als architect, ontstond bij haar  de vraag: hoe komt het dat wij ons gedrag, onze leefwijzen, reactiepatronen en bezigheden waarvan wij weten dat deze ons niet goed doen, toch steeds blijven herhalen? Deze vraag was de drijfveer om zich om te scholen en beantwoord te krijgen. Het leidde tot het volgen van verschillende opleidingen in het sociaal domein. Via hypnotherapie en EMDR, PRI en PMA kwam Hortense uiteindelijk uit bij Huiselijk geweld en de ondersteuning daarbij; een uitdagend, ingrijpend en veelal ingewikkeld proces. Hortense werd gaandeweg expert op dit gebied. Zij weet als geen ander een invalshoek te kiezen waarbij iedereen die te maken heeft met huiselijk geweld, zich gezien, gehoord en erkend voelt. En deze expertise deelt ze met liefde met de deelnemers van de RAAKacademie.

User registration

You don't have permission to register

Reset Password