RAAKACADEMIE

Wij van de RAAKacademie zijn toegewijd aan jouw persoonlijke en professionel ontwikkelingt.

Image Alt

Nicole Soons

  /  Nicole Soons

Nicole Soons

Trainer

Nicole. Doener. Denker. Daadkrachtig. Belezen. Avonturier. Met hart voor Jeugd

Nicole. Doener. Multi-inzetbaar. Belezen. Met hart voor jeugd.

Nicole is een zeer ervaren Jeugdhulpverlener. Met kennis en ervaring binnen verschillende werkdomeinen. Daarnaast is zij altijd blijven leren. Voor een overzicht van haar opleidingen en cursussen, verwijst zij graag naar haar LinkedIn pagina. Hieronder de meest relevante:

Zij heeft Algemene Sociale Wetenschappen gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Utrecht, tracé Culturen en Minderheden. Naast haar wetenschappelijke opleiding heeft zij vooral veel praktische bagage gekregen in de HBO opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening.

Nicole blijft deze praktische vaardigheden verbeteren, onder andere door het volgen van cursussen.Zij is geregistreerd bij het Stichting Kwaliteit Register Jeugd (SKJ). In 2014 heeft zij de training ‘Nieuwe leerlijn Jeugdzorg’ gevolgd. Ook heeft ze een diploma FFPS (Family Functional Parole Services). In 2011 heeft Nicole een opleiding tot mediator gevolgd bij het Centrum voor Conflicthantering in Haarlem en in 2009 de cursus Eigen-Kracht coördinator. En alsof het nog niet opkan, voegt zij zich vanaf 2019 als trainer bij de RAAKacademie.

My education

My expirience

User registration

You don't have permission to register

Reset Password