RAAKACADEMIE

Wij van de RAAKacademie zijn toegewijd aan jouw persoonlijke en professionel ontwikkelingt.

Image Alt

Maatwerk trainingen

  /  Maatwerk trainingen

KIEZEN VOOR MAATWERK

Trainingen op maat zijn aan te bevelen. Meerdere werknemers worden tegelijk getraind. Een training kan zich specifiek op de organisatie richten; ze zijn op maat af te stemmen op uw wensen. Deze vorm van trainen is ideaal voor het creëren van draagvlak binnen uw organisatie of op de afdeling. Bovendien is een team gelijkgestemden een effectief uitgangspunt voor verbinding en commitment. Een incompany programma dat aansluit bij uw specifieke behoeften draagt bij aan betrokkenheid, motivatie en resultaat van de medewerkers. De RAAKacademie heeft de  trainingsexpertise om voor u een afgestemd programma samen te stellen. Wij zijn onderdeel van RAAK I wie aanraakt, wordt aangeraakt.

Investeer in de mensen die investeren in de organisatie.

DE VOORDELEN

Volledig op maat:

Met de geselecteerde trainer stelt U een op maat gemaakt programma samen. Op deze manier behandelt de training specifiek de vraagstukken en cases die specifiek voor uw organisatie van toepassing zijn.

Effectief: 

U bepaalt de groepsgrootte. Dit werkt vooral in uw voordeel. Zo kunt U op deze manier een aanzienlijke groepen medewerkers onderdeel uit laten maken van de ontwikkelingen binnen de organisatie.

Flexibele tijden:

U bepaalt de dagen en tijden van de training. Kortom, U heeft de volledige regie over het maatwerk.

Op locatie:

Afhankelijk van uw wensen verzorgen wij de training op locatie. Uiteraard zijn uw mensen ook van harte welkom bij ons in Amsterdam. Dan zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Wat als je investeert in je mensen en ze gaan weg? Wat als je het niet doet en ze blijven? (Omdenken)

ONZE BENADERING

Het maatwerk traject start met een persoonlijk gesprek met onze trainer. Daarin bespreken wij de gewenste doelstellingen ten opzichte van uw huidige situatie. Vervolgens stellen wij samen een resultaatgericht programma op. Uiteraard afgestemd op uw wensen ten aanzien van inhoud, duur en budget.
Doordat wij ons grondig in uw organisatie verdiepen werken deelnemers altijd met concrete voorbeelden uit hun praktijk. Zo zijn zij direct na het traject in staat het geleerde in te zetten binnen hun werk. De trainingen van de RAAK academie zijn goed afgestemd op uw organisatie en daarmee concreet toepasbaar op de werkvloer.
Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Dit zijn een aantal organisaties die u zijn voorgegaan

OEFENING BAART VAARDIGHEID

Incompany? Vraag offerte aan!User registration

You don't have permission to register

Reset Password