RAAKACADEMIE

Wij van de RAAKacademie zijn toegewijd aan jouw persoonlijke en professionel ontwikkelingt.

Image Alt

Visie en Missie

ONZE MISSIE

Wij hebben als missie het leerproces te faciliteren waarbij de persoonlijke én de professionele ontwikkeling van onze deelnemers gelijk opgaan. Om hen van daaruit verder te laten ontwikkelen en ieders mogelijkheden te benutten.
Wat we doen is nu eenmaal een verlengstuk van wie we zijn. Ons devies: ‘hoe beter je weet wie je bent, des te meer je jouw keuzes daarop afstemt.’ Wij hebben zelf hobbelige paden bewandeld, zijn hard gevallen, hebben het puin afgeschud en met de lessen van deze ervaringen, hebben we onze koers vervolgd. Wij zijn goed in wat we professioneel doen, juist  vanwege onze eigen, persoonlijke ontwikkeling. We zijn aangeraakt en raken aan vanuit wéten; ervaring en doorvoeld reiken we jou de hand in jouw mogelijkheden.

In (aan) raakbaarheid ontmoet je jezelf

ONZE FILOSOFIE

Onze filosofie is simpel: ‘leven is ontwikkelen, ontwikkelen is ervaren, ervaren is leren en leren is leven’. Wij zien het leven als een cyclisch proces. Alles grijpt op elkaar in en is met elkaar verbonden. Voor de R A A Kacademie betekent het concreet dat we in onze trainingen en cursussen centraal stellen dat jouw ontwikkeling van jou is. Jij leidt, wij volgen op een manier waarop jij kunt leiden. We lopen samen op in het leren en ontwikkelen; interactie en uitwisselen draagt bij tot aansluiting en afstemming. Wij weten waar we staan en waar we naartoe willen maar jouw ontwikkeling staat centraal. Wij faciliteren jouw persoonlijke en professionele groei. En doen er alles aan om jou tot je recht te laten komen in wat wij bieden.

De weg naar leren en leven is doen.

Het is altijd het juiste moment om verder te beginnen

In (aan) raakbaarheid ontmoet je jezelf

We ontwikkelen in de ruimte tussen inzicht, plezier en handelen

ONZE VISIE

Wij zijn een organisatie voor het bieden van hoogwaardige trainingen, opleidingen en cursussen. Wij faciliteren jou in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Leidend daarin zijn een no-nonsense houding, gericht op ervaring en delen, oplossingsgerichtheid plezier in leren en ontwikkelen en keuzevrijheid. Wij raken aan en worden aangeraakt!

ONZE TRAININGEN

De trainingen hebben als doel om de vaardigheden of deskundigheid van de deelnemer te vergroten. Een training is breder, diepgaander en intensiever dan een workshop. De deelnemers van de trainingen krijgen veel tijd om nieuw gedrag eigen te maken. De trainingen hebben duren 2 of meer dagen en worden afgesloten met een certificaat.

ONZE CURSUSSEN

Onze cursussen zijn meestal kortdurende lesperiodes (van een aantal dagen verspreid over weken) die over het algemeen een (leer) onderwerp behandelt. Een cursus wordt meestal met een certificaat afgesloten. Onze cursussen hebben de bedoeling om de professionaliteit van mensen te vergroten. De meeste cursussen betreft bij- en nascholing.

ONZE WORKSHOPS

Onze workshops zijn gericht op verdieping van expertise en/of nieuwe ideeën. De tijdsduur van de workshop is relatief kort en beperkt. Het varieert van een uur tot maximaal twee dagdelen. De deelnemers ervaren de tijdsduur vaak korter omdat ze in een workshop actief bezig zijn. Een korte theorie wordt in een workshop vertaald naar de praktijk.

Dit zijn een aantal organisaties die door ons zijn getraind

OEFENING BAART VAARDIGHEID

Incompany? Vraag offerte aan!User registration

You don't have permission to register

Reset Password